Inpipe Sweden AB behöver förstärka sin personalgrupp med operatörer i produktionen. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Känner du igen dig i att du har ett teknikintresse och trivs med att varva självständigt arbete med samarbete? Hos Inpipe kommer du att bidra till utveckling av deras produkter och tjänster genom att de är en organisation där samarbete och påverkan är en stor del av framgången.

Inpipe Sweden AB ligger i Vilhelmina, i hjärtat av Södra Lappland. Här verkar Inpipe sedan 35 år tillbaka. De har en effektiv och modern fabrik där de utvecklar och producerar sina produkter. Deras hemmamarknad är Norden, men de levererar produkter till stora delar av världen.

Ör du intresserad av att lära dig nya arbetsuppgifter och bli en del av Inpipe? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag!

Inpipe eftersträvar mångfald och så även i deras rekryteringar.

Ansökan: Skickad in ansökan till jobb@inpipe.se senast 30 september 2022. Bifoga ett CV där du beskriver vad du har för erfarenheter och utbildning samt ett personligt brev där du beskriver varför just denna tjänst passar dig.

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Inpipes produktionschef Kent Ove Lindblad på telefon 0940-395 34.

Inpipe Sweden AB ägs av Björnvind Holding AB och har ett 20-tal anställda och en omsättning på cirka 55 MSEK. Företaget bildades 1986 och är idag Nordens största tillverkare av glasfiberarmerade liter för schaktfri tätning av rör och ledningar som är i behov av renovering.

Läs mer om Inpipe på deras hemsida.