Vill du arbeta med produktutveckling i ett företag i mycket stark utveckling? Lockas du av utmaningen att hitta nya lösningar och design, samt optimera konstruktionen på våra husvagnar i ett företag som tillverkar fritidsglädje och Den Nya Semesterlyxen?

Ditt nya arbete

Vårt utvecklingsteam består i dagsläget av 6 personer. Teamet består av konstruktörer inom chassi, kaross, VVS, gasol, elektronik, styrsystem, inredning och teknisk dokumentation. Som konstruktör har du huvudansvar för ett konstruktionsområde, men kommer även att få möjlighet att delta i konstruktionen av andra delar av produkten.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att svara för design, konstruktion, underlag för beredning, produktvård för produktion, marknad och eftermarknad. Du kommer leda projekt inom dina expertområden i samverkan internt och externt. Du deltar aktivt i utvecklingen av de verktyg och arbetsmetoder som används inom utvecklingsavdelningen. Den här tjänsten innehåller även ett ansvar för externt stöd och kontakter med våra återförsäljare och slutkunder.

Din profil
Du har ett stort intresse för konstruktion och design. Det är viktigt för oss att hitta en person med rätt personlighet för denna tjänst och det kommer att finnas möjligheter till lärande på plats, men några egenskaper som är meriterande är:

  • Kompetens inom el och/eller digital styrning
  • Kunskap inom 3D-CAD och Teamcenter, vi använder Solid Edge och Teamcenter
  • Erfarenhet av ritningsläsning
  • Behärskar Engelska väl
  • Är intresserad av att ha kontakt med kunder och att utbilda och informera

Vi tror att du som söker har en god förmåga att arbeta självständigt och är engagerad i att driva ditt eget arbete framåt, samtidigt som du trivs i nära samarbete med olika funktioner inom företaget. Som person är du kommunikativ, professionell och kvalitetsmedveten. Egenskaper som är särskilt värdefulla i denna roll är att man är noggrann och strukturerad samtidigt som man är nyfiken och idérik. Ett driv för att utveckla är givetvis lämpligt.

Då vi har en övervikt av manliga medarbetare ser vi gärna kvinnliga sökanden till tjänsten.

Din ansökan

Om du har frågor om tjänsten går det bra att kontakta Utvecklingschef Tobias Hedbergh, 0942-52035, tobias@soliferpolar.com

Välkommen med din ansökan snarast, men senast den 23 september via: tobias@soliferpolar.com

Facklig representant: Stig Figaro, Unionen, 0942-520 11, stig@soliferpolar.com