Norrländskt hjärta

Det norrländska arvet ligger djupt i Polarvagnens dna. I kylan och det kärva klimatet går det inte att göra saker halvdant. Material måste hålla för ihållande minusgrader, fordon måste tåla ändlösa vägar med tjäl-lossning. Varje färdigbyggd vagn genomgår en omfattande kvalitetstest innan den kommer till köparen och har en täthetsgaranti på 7 år. Därför är det med stolthet som emblemet ”Made in Norrland” pryder husvagnarna från Dorotea.

Företaget har erfarna, dedikerade medarbetare som arbetar målinriktat med stränga kvalitetstester för att producera de bästa husvagnarna.

.

Äkta hantverk är alltid modernt

Polar har tillverkat husvagnar sen 1964 och mycket har utvecklats genom åren. En sak som däremot varit oförändrat sedan starten är hantverket, för äkta hantverk är detsamma som gedigen kvalitet. Och att det finns en bred och djup erfarenhet inom företaget kan du se i varje enskild detalj. Ingenting är lämnat åt slumpen. Allt är noga genomtänkt. Vagnarna byggs till största delen för hand i norrländska Dorotea där fabriken finns med eget snickeri. Genom att även inredningen byggs på plats har Polar full kontroll över tillverkningen och kan garantera marknadens bästa husvagnar.

Ständig förbättring

Vi som jobbar på Polar tillbringar själva mycket tid i husvagn och klurar hela tiden på vad som kan bli bättre. Tillsammans med våra kunder ser vi om något kan förbättras, förenklas eller slipas till. Några exempel på innovationer genom åren är nya planlösningar med barnkammare och infällningsbara våningssängar, Polars egenutvecklade bygg- och isoleringsteknik samt integrerade myggnät i alla fönster.

Först i världen

Att ligga steget före är en stark drivkraft för oss på Polar. Det handlar om en kultur som genomsyrar företaget. Genom åren har Polar ofta varit först ut med branschnyheter och förhöjd standard.

.