Om oss

OM BUSINESS REGION NORTH

Business Region North (BRN) är en sammanslutning av företag och kommuner i Norrlands inland.

Business Region North är en gemensam livsstil- och rekryteringsplattform för företagen i Sorsele, Lycksele, Vilhelmina och Dorotea.
Tillgången på grön energi och fokus på hållbarhet och grön omställning gör att företagen i regionen växer och behöver mer arbetskraft.

Den fria livsstilen i Norrlands inland tillammans med fokus på hållbarhet är ett gott skäl att flytta till oss!
Vi bor och verkar i det norrländska landskapet med storslagen natur, fria vidder, småskalighet och människor med själ och hjärta.

BRN vill samla alla spännande platsannonser på ett ställe och hjälpa ny arbetskraft att hitta till våra fantastiska orter.

Det finstilta …

Bakom Business Region North står Inlandets Teknikpark och de 4 medlemskommunerna.
Inlandets Teknikpark är ett Eruf-projekt för teknisk utveckling i Västerbottens inland och är ett centrum för teknisk kompetens.
Teknikparken har tekniska resurser som ska stödja inlandets företag att växa på regionala, nationella och internationella marknader och utveckla innovationsprocesser.
Målet är att fler av företagen i Västerbottens inland genom kompetensutveckling, hållbarhetsarbete och ökad jämställdhet blir en del av en större marknad i Sverige och utomlands, vilket i sig ökar sysselsättningsgraden och tillväxten.

BUSINESS REGION 
NORTH

SENASTE NYTT!

HÄR ÄR SAKER PÅ GÅNG!

VILKA FÅR SKRIVA INLÄGG? VAD VILL VI HA FÖR INLÄGG?

Om oss i Regionen

Om oss i Regionen

1.: BRN är en sammanslutning av företag och kommuner i Norrlands inland

PRESENTATIONER

VI SOM HÅLLER SIDAN IGÅNG!

Per Lindberg

INLANDETS TEKNIKPARK

Hannele Bång

FOTOGRAF

Sara Idenfors

WEBBDESIGN

VAD VÄNTAR DU PÅ?


Connect By School hjälper företag att hitta talanger! Här knyter du kontakt direkt med studenter från hela landet och rekryterar rätt person med rätt kompetens utan onödiga och krångliga processer.

Lämna vägen, ta spåren

Pythagoras