Är du teknikintresserad, kundfokuserad och lösningsorienterad? Trivs du att arbeta i en miljö där samarbete värderas högt och din nyfikenhet och inflytande uppskattas. I så fall, ansök till denna tjänst idag!

Arbetsuppgifter

Tillsammans inom Utvecklingsenheten driver vi kvalitets-, miljö- och utvecklingsprojekt samt underhåller /säkerställer efterlevnad av våra kvalitetsledningssystem, HMS, manualer, certifieringar och standards.

Du kommer bland annat aktivt att följa upp, analysera och utveckla företagets kvalitetsledningssystem och processer både interna och externa.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

– Kvalitetsansvar för intern och extern verksamhet.
– Underhåll, utveckling och efterlevnad av vårt kvalitetsledningssystem, HMS samt våra manualer, certifieringar och standards.
– Leda samt vara delaktig i kvalitets- och utvecklingsfrågor.
– Följa och införliva krav från kunder, myndigheter och andra intressenter.

Vi söker dig:

Som har vana att arbeta strukturerat och har erfarenhet av arbete med kvalitet- och miljöledningssystem. Är en social person som har lätt att skapa kontaktytor bland våra intressenter.

Du har en relevant utbildningsbakgrund och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom ISO-certifiering och strategiskt arbete inom området i sin helhet.

Personliga egenskaper och kvalifikationer för tjänsten:

För att trivas i rollen har du en förmåga att, självständigt och i grupp, arbeta mot uppsatta mål samt organisera och prioritera ditt arbete. Din nyfikenhet driver dig själv och ditt arbete framåt och när problem uppstår identifierar du snabbt en lösning. Du har ett stort tekniskt intresse och är inte rädd för att ta egna initiativ. För att trivas och lyckas i rollerna behöver du ha en god samarbetsförmåga då du har många kontaktytor internt och externt. Du behärskar engelska i både tal och skrift då många kontakter sker med våra internationella kunder och partners. Dessutom behöver du vara hjälpsam och pedagogisk i ditt sätt att kommunicera med andra.

Du bör se möjligheter och utvecklingsmöjligheter i allt.

Viktigt för tjänsten

– God samarbets- och kommunikationsförmåga
– Nyfiken, flexibel som ser möjligheter i din roll
– Erfarenhet från att arbeta i Office 365
– Lösningsorienterad och affärsmässigt medveten.
– Behärska svenska och engelska, både i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
– Du har B-körkort då resor förekommer.
– Goda datakunskaper är meriterande.

Om tjänsten

Du kommer att i ingå i Inpipes Utvecklingsenhet med placering i Vilhelmina. Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning med provanställning sex månader. Arbetstiderna är måndag till fredag 07:00-16.00.

Ett utdrag från belastningsregistret kommer att begäras in i slutet på rekryteringsprocessen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Drift- & Utvecklingschef Mats Danielsson på telefon 070-395 3059 eller mats.danielsson@inpipe.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Sök tjänsten genom att maila: mats.danielsson@inpipe.se.

Sista dag för ansökan är 30 oktober 2023. Rekrytering sker fortlöpande under perioden så välkommen med din ansökan redan idag.

Genom att ansöka godkänner du att Inpipe lagrar dina personuppgifter enligt GDPR.

Om Inpipe Sweden AB

Inpipe Sweden AB erbjuder flexibla glasfiberarmerade liner för renovering av vattenledningar, trummor, kulvertar och självfallsledningar. Produkten är armerad och härdas på plats i det renoverade röret med UV-ljus vilket gör dem extremt motståndskraftiga samtidigt som metoden sparar på både energi och miljö. Alla våra liner tillverkas på beställning och färdigställs för en enkel och smidig installation. Vår hemmamarknad är Norden, men vi levererar våra produkter till stora delar av Europa, Amerika och Asien.