Är du en teknikintresserad/kundorienterad person som har lätt för att identifiera lösningar? Är du serviceinriktad och ser möjligheter med hjälp av din nyfikenhet? Trivs du dessutom med att arbeta i en miljö där samarbete värderas högt och möjlighet till att påverka finns? Då ska du söka denna tjänst idag!

Arbetsuppgifter

Att utföra tester, utvecklingar och kvalitetskontroller på våra produkter, i Inpipes egna laboratorium i samarbete med befintliga och nya leverantörer.

Tillsammans inom Utvecklingsenheten driver vi kvalitets-, miljö- och utvecklingsprojekt samt underhåller /säkerställer efterlevnad av våra standards, manualer. Du kommer aktivt arbeta med testning och utveckling av våra produkter och produktionsutrustning.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

– Arbete med att underhålla och säkerställa att våra testmetoder följer och efterlevs enligt standards och styrande dokument.
– Arbete i laboratoriemiljö med att utföra tester, kvalitetskontroller och dokumentation, samt utvärdering av resultat.
– Kontakt med nya samt befintliga leverantörer, kunder och andra intressenter.
– Leda samt vara delaktig i utvecklingsfrågor och installationer.

Vi söker dig:

Som har erfarenhet av arbeten i laboratoriemiljö gärna med en god grund inom kemi (ej krav, men meriterande) och som kan utföra tester enligt specificerade standards.

Du bör ha erfarenhet av att läsa och förstå svenska och internationella standards, samt kunna tolka och följa dessa.

Du kommer att jobba med våra erfarna laboratoriekollegor samt delta i utvecklingsarbetet av våra produkter, våra
produktionsmetoder och vår produktionsutrustning.

Personliga egenskaper och kvalifikationer för båda tjänsterna.

För att trivas i rollen har du en förmåga att, självständigt och i grupp, arbeta mot uppsatta mål samt organisera och prioritera ditt arbete. Din nyfikenhet driver dig själv och ditt arbete framåt och när problem uppstår identifierar du snabbt en lösning. Du har ett stort tekniskt intresse och är inte rädd för att ta egna initiativ. För att trivas och lyckas i rollerna behöver du ha en god samarbetsförmåga då du har många kontaktytor internt och externt. Du behärskar engelska i både tal och skrift då många kontakter sker med våra internationella kunder och partners. Dessutom behöver du vara hjälpsam och pedagogisk i ditt sätt att kommunicera med andra.

Du bör se möjligheter och utvecklingsmöjligheter i allt.

Viktigt för tjänsten

– God samarbets- och kommunikationsförmåga
– Nyfiken och flexibel som ser möjligheter i din roll
– Erfarenhet från att arbeta i Office 365
– Lösningsorienterad och affärsmässigt medveten
– Behärska svenska och engelska, både i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.
– Du har B-körkort då resor förekommer.
– Goda datakunskaper är meriterande.

Om tjänsten

Du kommer att i ingå i Inpipes Utvecklingsorganisation med placering i Vilhelmina. Tjänsten är heltid med provanställning sex månader. Arbetstiderna måndag till fredag 07.00-16.00.

Ett utdrag från belastningsregistret kommer att begäras in i slutet på rekryteringsprocessen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Drift- & Utvecklingschef Mats Danielsson på telefon 070-395 3059 eller mats.danielsson@inpipe.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Sök tjänsten genom att maila: mats.danielsson@inpipe.se.

Sista dag för ansökan är 30 oktober 2023. Rekrytering sker fortlöpande under perioden så välkommen med din ansökan redan idag.

Genom att ansöka godkänner du att Inpipe lagrar dina personuppgifter enligt GDPR.

Om Inpipe Sweden AB

Inpipe Sweden AB erbjuder flexibla glasfiberarmerade liner för renovering av vattenledningar, trummor, kulvertar och självfallsledningar. Produkten är armerad och härdas på plats i det renoverade röret med UV-ljus vilket gör dem extremt motståndskraftiga samtidigt som metoden sparar på både energi och miljö. Alla våra liner tillverkas på beställning och färdigställs för en enkel och smidig installation. Vår hemmamarknad är Norden, men vi levererar våra produkter till stora delar av Europa, Amerika och Asien.